Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На окремих територіях активних бойових дій відновлять доступ до держреєстрів

Реклама

Чергові зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, пов'язані із появою нового пункту: «Території активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси». Це закріплено Наказом Мінреінтеграції від 13.07.2023 р. № 199. Про його деталі розповіли в профільному міністерстві.

До таких територій увійшли Нікопольська та Марганецька територіальні громади Дніпропетровської області, Костянтинівська міська територіальна громада Донецької області, місто Очаків Очаківської міської територіальної громади Миколаївської області й території Бериславського, Каховського та Херсонського районів Херсонської області.

Тож на цих територіях дозволено діяльність користувачів реєстрів, а їхні мешканці отримають доступ до адміністративних послуг.

Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Переглядайте новину - «Знову змінили Перелік територій бойових дій - кого стосується».

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини