Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закриття ФОП: коли подається остання податкова декларація

Реклама

Якщо до ЄДР внесли запис про припинення підприємницької діяльності, то ФОП подають декларації востаннє за податковий (звітний) квартал, в якому здійснена державна реєстрація припинення підприємницької діяльності, з наростаючим підсумком з початку року, упродовж 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу або до закінчення такого звітного періоду на який припадає дата ліквідації.

У полі 8 «Особливі відмітки» декларації у рядку 8.1 «платника податку, що подає декларацію за останній податковий (звітний) період, на який припадає дата державної реєстрації припинення» проставляють позначку «+».

Останню декларацію подають особисто (уповноваженою на це особою) або надсилають поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення.

При цьому фізичні особи, разом з останньою декларацією подають додаток 1 «Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску».

Джерело: повідомлення ГУ ДПС у Донецькій області.

Де підприємцю шукати роз?яснення законодавства та довідкову інформацію? Всі відповіді надасть LIGA360. Дізнавайтеся від експертів про новації воєнного стану та важливі новини для українського бізнесу. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини