Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи може нерезидент сплатити податок з рахунку, відкритого за кордоном

25 липня 2023, 15:40
367
0
Автор:
Реклама

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області проінформували, чи має право суб'єкта господарювання, у т.ч. нерезидент, який взятий на облік в контролюючому органі, сплачувати податки з розрахункових рахунків, відкритих за кордоном.

Так, казначейство для відображення в обліку виконання державного бюджету гривневого еквіваленту надходжень іноземної валюти, що зараховуються на валютні рахунки Казначейства, відкриті в уповноважених банках, та які отримують бюджетні установи України, що функціонують за кордоном, відкриває відповідні бюджетні рахунки за відповідними балансовими рахунками та кодами бюджетної класифікації.

Таким чином, суб'єкт господарювання, у т.ч. нерезидент, який взятий на облік в контролюючому органі, може сплачувати податки з рахунків, відкритих за кордоном.

Радимо ознайомитись також із матеріалом «Імпорт послуг у період воєнного стану: облік із податку на прибуток».

Бухгалтер знає всі відповіді - з LIGA360. Спробуй інформаційно-аналітичну платформу для пошуку робочих відповідей, актуальних експертних матеріалів та законодавчих новацій. Спробуй всі переваги прямо зараз, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини