Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дізнатися про перебування контрагента під санкціями можна буде з єдиного Реєстру

28 липня 2023, 09:50
554
0
Автор:
Реклама

Підписано Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування санкцій» від 13.07.2023 р. № 3223-IX. Закон передбачає створення Державного реєстру санкцій - автоматизованої системи збирання, зберігання, захисту, обліку, пошуку та надання інформації про всіх суб'єктів, щодо яких застосовано санкції.

Реєстр створюється з метою надання публічного доступу до актуальної та достовірної інформації про всіх суб'єктів, щодо яких застосовано санкції. Дані Реєстру санкцій є відкритими і загальнодоступними, крім випадків, передбачених законом.

Реєстр міститиме наступну інформацію:

  • підстави для застосування, зміни або скасування санкцій;

  • перелік санкцій, які застосовуються, змінюються або скасовуються у розрізі кожного з осіб, щодо яких застосовано санкції;

  • державні органи, відповідальні за виконання рішення РНБО щодо застосування, зміни або скасування національних санкцій;

  • перелік осіб, щодо яких застосовано санкції, та відомості для їх ідентифікації;

  • відомості про суб'єкта внесення пропозиції щодо застосування, зміни або скасування санкцій стосовно кожної запропонованої особи, щодо якої застосовані санкції.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини