Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ ввів в обіг нову 10-гривневу монету

4 серпня 2023, 13:20
2530
0
Автор:
Реклама

Національний банк України 4 серпня 2023 року презентував нову 10-гривневу обігову пам'ятну монету. За своїми характеристиками вона ідентична звичайній обіговій монеті номіналом 10 гривень зразка 2018 року. Проте її реверс містить військову символіку. Там зображено пускову установку "Patriot" на фоні стилізованого радару, що виявляє ціль, та напис угорі по колу: ППО - НАДІЙНИЙ ЩИТ УКРАЇНИ.

Аверс монети - ідентичний із аверсом обігової монети номіналом 10 гривень зразка 2018 року, на ньому в центрі в обрамленні давньоруського орнаменту розміщені номінал монети, рік карбування та герб України.

Як і всі інші обігові монети України, обігова пам'ятна монета "ППО - надійний щит України" є обов'язковою до приймання за її номіналом для всіх видів готівкових платежів та зарахування на рахунки.

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини