Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки шкіл розпочнуть навчання очно або у змішаному форматі — МОН

9 серпня 2023, 13:35
579
0
Автор:
Реклама

У Міністерстві освіти і науки очікують, що 80-85% шкіл розпочнуть новий навчальний рік очно або у змішаному форматі. Про це в ефірі Українського Радіо заявив заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків. Він також додав, що 500 шкіл будуть мати нові укриття коштом державних субвенцій, а у 200 школах у кожній області МОН планує запустити пілотну програму з предмета "Захисту України".

Як зауважили в МОН, у першому півріччі 2022/2023 навчального року лише 15% закладів освіти працювали очно, 33% - дистанційно, 51% - змішано. Втім очікують, що новий навчальний рік 80-85% шкіл розпочнуть очно або у змішаному форматі. "На кінець навчального року ми мали значно більші і кращі показники щодо тих шкіл, які забезпечували офлайн або змішану форму навчання, що складало 75%. Тобто 25% шкіл здійснювали дистанційне навчання. Станом на 1 вересня у нас не буде 100% офлайн-навчання у всіх школах, тому що є школи на прифронтових територіях, зокрема в Харківській області, які знаходяться постійно під обстрілами і де тривоги відбуваються 4-5 разів на день. Тобто там організувати очне навчання неможливо. Але відсоток шкіл, які будуть забезпечувати змішане або очне навчання з 1 вересня буде значно більший, ніж був на кінець минулого навчального року. Ми прогнозуємо, що це орієнтовно буде 80-85% шкіл", - зазначив Андрій Сташків.

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Читайте также:

  • "Дистанционная работа: форма трудового договора".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини