Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як самостійно отримати довідки про трудовий та страховий стаж, витяг про місце проживання

16 серпня 2023, 11:05
1732
0
Автор:
Реклама

«Не встигнете кліпнути оком - і документ уже у вас. Раніше, щоб отримати довідку, потрібно було їхати в держустанову та стояти в чергах. Тепер це можна зробити просто зі смартфона. Клікаєте - Дія відправляє запит у реєстр і за секунду довідка чи витяг вже у вас», - саме так пресслужба «Дії» закликає користуватися своїми послугами.

Які автоматичні сервіси є в Дії? По-перше, це довідки ОК-5 та ОК-7, тобто довідки про трудовий та страховий стаж. У вас їх просять, наприклад, при влаштуванні на роботу, призначенні пенсії чи нарахуванні лікарняних. Українці згенерували вже 5,2+ млн ОК-5 та ОК-7 у Дії.

Також це витяг про місце проживання дорослого й дитини - одна з найпопулярніших державних послуг, яка також миттєва. Витяг необхідний при одруженні, відкритті рахунку в банку, влаштуванні дитини в садочок чи оформленні на роботу тощо. 3,2+ млн витягів про місце проживання українці отримали через Дію.

Як отримати документи в Дії? Перейдіть у розділ Послуги - виберіть Довідки та витяги - клікніть на потрібний документ - надішліть запит.

Кадровий облік без рутини! Придбай рішення LIGA360 для HR-менеджерів й кадровиків - економ робочий час. Замовте LIGA360 - дізнавайся першим про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини