Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Блокування податкових накладних у період воєнного стану – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

31 серпня 2023, 13:50
540
0
Автор:
Реклама

Нещодавно до Постанови № 1165 внесли чергові зміни, які ми проаналізували в матеріалі "Оновлене блокування ПН/РК: чергові "новації" від Уряду". Оскільки цю Постанову періодично коригують, тема блокування податкових накладних постійно актуальна. Тож про всі моменти, пов'язані з блокуванням податкових накладних, зважаючи на останні новації, унесені за період воєнного стану, - дізнавайтесь у темі номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Дехто вже почав відчувати на собі перевірки контролерів, тож як заперечити їхню "творчість", викладену в актах, - дізнавайтесь саме в нас.

Традиційно свіжий номер нашого видання містить відповіді на ваші запитання, а також коментарі до важливих законодавчих змін та роз'яснень контролерів.

І, звісно, усе це в межах нашого правила: кожен читач має знайти для себе щось корисне.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

БУХГАЛТЕРСЬКИЙ СВІТ: ПОДІЇ ТА ЛЮДИ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

Як бухгалтеру бути ефективніше у новому бізнес-сезоні? LIGA360 надасть аналітику з “гарячих питань”,  закони та нормативи, алгоритми дій. Замовляйте за посиланням.  

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини