Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ повідомив про завершення обміну "старих" гривень

5 вересня 2023, 09:25
4047
0
Автор:
Реклама

Національний банк України повідомив, що залишився місяць для того, щоб обміняти дрібні монети та банкноти гривні старих зразків до 2003 року, які вилучаються з готівкового обігу.

Йдеться про розмінні монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок та банкноти номіналами 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 та 200 гривень зразків до 2003 року всіх років випуску. Обміняти їх можналише до 30 вересня 2023 року включно.

Щоб здійснити такий обмін потрібно звернутися:

  • до Національного банку України за наступними адресами:

- у Києві: Контрактова пл., 2А;

- у Дніпрі: вул. Воскресенська, 13;

- у Львові: вул. Коперника, 4;

- у Одесі: вул. Рішельєвська, 8;

- у Харкові: Театральна пл., 1;

- у Хмельницькому: вул. Володимирська, 91.

  • до уповноважених банків: АТ «Ощадбанк», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Райффайзен Банк», АТ «ПУМБ». Актуальну інформацію про те, в яких відділеннях та філіях можна здійснити обмін, потрібно дізнаватися на офіційних сайтах цих банків.

Обміняти зазначені розмінні монети та банкноти на інші монети і банкноти всіх номіналів, що перебувають в обігу, в сумах, кратних 10 копійкам (для розмінних монет), громадяни зможуть без стягнення плати за проведення такого обміну.

Не витрачай час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини