Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС назвала податкові пільги в оподаткуванні доходів, які мають фізособи-волонтери

8 вересня 2023, 12:12
328
0
Автор:
Реклама

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадали, що відповідно до пп. пп. 165.1.64 та 165.1.65 ПКУ до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включаються такі доходи:

- кошти або вартість майна (послуг), що надаються фізичній особі - волонтеру, з якою укладено договір про провадження волонтерської діяльності, в частині витрат неприбуткової організації, що залучає до своєї діяльності волонтерів, на проведення медогляду та вакцинації волонтера, інших лікувально-профілактичних заходів, безпосередньо пов'язаних з наданням волонтерської допомоги такою особою відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» від 19.04.2011 р. № 3236-VI;

- відшкодування неприбутковою організацією особі - волонтеру, з якою укладено договір про провадження волонтерської діяльності, документально підтверджених витрат, пов'язаних з наданням волонтерської допомоги, у розмірі та відповідно до переліку, що передбачені ст. 11 Закону № 3236-VI.

Читай усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Читайте також:

    Залиште коментар
    Увійдіть щоб залишити коментар
    УВІЙТИ
    Підпишіться на розсилку
    Головні новини і аналітика для вас по буднях
    Схожі новини