Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спростили механізм відслідковування наказів Мін’юсту про проведення камеральних перевірок

Реклама

За інформацією Мін'юсту, відтепер відслідковувати накази Міністерства про проведення камеральної перевірки державних реєстраторів стало ще простіше.

Адже на сайті Міністерства юстиції України у розділі «Моніторинг реєстраційних дій та камеральні перевірки» з'явилася нова функція: «Пошук за прізвищем державного реєстратора».

Щоб скористатися нововведеннями, потрібно лише ввести прізвище реєстратора/нотаріуса у вікно пошуку і система видає всі накази щодо камеральних перевірок на цю людину за весь період існування контролю.

До речі, разом із наказами про результати проведення камеральних перевірок на сайті Мін'юсту публікуються і Акти, складені за результатами проведення цих перевірок. При чому, у актах детально описуються порушення з посиланнями на норми права та зазначаються реєстраційні номери, адреси об'єктів і перелік поданих заявником документів.

Все перераховане надає можливість державним реєстраторам аналізувати свою роботу, щоб не вчиняти схожі порушення в майбутньому, а також допоможе громадянам у прийняті вірного рішення при оформленні прав на нерухомість або реєстрації бізнесу.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини