Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Якою буде мінімальна заробітна плата у 2024 році – Прем’єр-міністр

2 жовтня 2023, 11:50
2469
0
Автор:
Реклама

У бюджеті на 2024 рік уряд пропонує суттєво розширити програми стимулювання економічної активності, підтримку бізнесу та створення робочих місць. Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні Кабміну. За його словами, в Україні мінімальна заробітна плата зросте до 8 тис. грн у 2024 році.

Прем'єр-міністр запевнив, що тарифи на комунальні послуги до кінця опалювального сезону не зростатимуть. При цьому планується збільшення бюджету на субсидії.

Також Кабмін планує продовжити програму пільгового кредитування «5-7-9», за програмою єРобота видати більш ніж 12 тисяч мікрогрантів і додатково 1300 грантів для старту ветеранського бізнесу, підтримувати аграріїв, машинобудівників, створення та розширення переробних підприємств. Разом із партнерами продовжать працювати над страхуванням воєнних ризиків.

Бажаєте першими дізнаватися про всі податкові та бухгалтерські зміни? Слідкуйте за розділами "Податки" та "Новації воєнного стану" у LIGA360:Бухгалтер. А ще ви можете налаштувати моніторинги, щоб отримувати сповіщення автоматично. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини