Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штрафи за податкові порушення в період воєнного стану – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

2 жовтня 2023, 10:53
338
0
Автор:
Реклама

Звільнення працівника вимагає чіткого дотримання процедури, визначеної законодавством, що має бути підтверджено відповідними кадровими документами. Тож, аби не мати головного болю чи судової тяганини, про всі деталі дізнавайтесь у темі номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

З 1 жовтня запрацюють нові правила щодо військового обліку жінок і проведення медоглядів працівників. Докладніше про ці новації дізнавайтесь у нас.

Крім того, як працівників, так і роботодавців може зацікавити стаття щодо мобінгу, оскільки це поняття хоч і відносно нове, проте, як свідчить практика, має місце в реальному житті.

Черговий звітний період подолано, а отже час підбивати проміжні фінансові підсумки. Тож пропонуємо разом із нами з'ясувати, які нюанси під час підготовки такої звітності слід узяти до уваги цього разу.

Традиційно свіжий номер нашого видання містить різнопланові матеріали, відповіді на ваші запитання, а також коментарі до важливих законодавчих змін і роз'яснень контролерів.

І, звісно, усе це в межах нашого правила: кожен читач має знайти для себе щось корисне.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ПЕРСПЕКТИВНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

ТЕМА НОМЕРА

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні. 

  • АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БЮДЖЕТ

УРОКИ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

Бажаєте першими дізнаватися про всі податкові зміни у 2023 році? Слідкуйте за розділами "Податки" та "Новації воєнного стану" у LIGA360:Бухгалтер. А ще ви можете налаштувати моніторинги, щоб отримувати сповіщення автоматично. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини