Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС змінила план-графік планових перевірок юридичних осіб та представництв нерезидентів

9 жовтня 2023, 10:05
1407
0
Автор:
Реклама

Днями ми повідомляли, що ДПС оприлюднила зміни до плану-графіку проведення документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік, а саме - відкоригували Розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб". А вже 5 жовтня з'явилося оновлення Розділу І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділу ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів".

Зараз у Розділі І - 973 підприємства, до кого податківці запланували прийти на планові перевірки у вересні-грудні поточного року. А у Розділі ІІ - 88 фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів, зокрема - банки, страхові компанії, ломбарди.

Своєю чергою, Розділ IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" востаннє редагували 7 серпня.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини