Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як подати додаткові документи у разі блокування податкової накладної в ЄРПН

10 жовтня 2023, 14:40
1194
0
Автор:
Реклама

Податківці нагадали, що платник ПДВ при потребі має можливість подати додаткові пояснення та копії документів до податкової накладної/розрахунку коригування, реєстрацію яких зупинено в ЄРПН, в електронній формі у форматі ХМL.

Для цього слід заповнити Повідомлення про подання додаткових пояснень та/або копій документів, необхідних для розгляду питання прийняття комісією регіонального рівня рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, використовуючи ідентифікатор форми J/F13078 та прикріпити до Повідомлення додаток (код форми J/F13601) і надіслати засобами електронного зв'язку до ДПС.

Водночас фахівці наголосили, що кількість документів довільного формату, які додаються до Повідомлення не має перевищувати 100 штук. При чому, один файл може містити копії кількох документів, якщо його розмір не більше 2 Мб.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 101.18 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua.)

Радимо також ознайомитись зі статтею «Безоплатне користування зразками в рекламних цілях: що з ПДВ».

Як новому ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут знайдеш довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини