Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для роботи на деокупованих територіях створять резерв освітян

Реклама

На черговому засіданні Кабмін затвердив порядок формування кадрового резерву освітян для роботи на деокупованих територіях. Відповідну постанову, за інформацією Урядового порталу, Кабмін прийняв під час засідання 17 жовтня. Тож, відповідно до акту, пріоритетне право на отримання посади у закладах освіти на деокупованих територіях серед осіб, зарахованих до резерву, мають:

- особи зі статусом ветерана війни;

- внутрішньо переміщені особи;

- особи, які займали цю посаду до окупації території, призупинення діяльності закладу освіти у зв'язку із веденням активних бойових дій, тимчасовою окупацією території;

- особи, які повернулись із полону.

Усі бажаючі освітяни, які прагнуть потрапити у кадровий резерв, мають звернутися до місцевого органу управління у сфері освіти і особисто, поштою чи електронною поштою подати анкету та копії документів про освіту.

Кадровий резерв формують для того, щоб заздалегідь спланувати кадрове забезпечення закладів освіти на звільнених від ворога територіях.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини