Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відновлено перевірки фізосіб – ДПС нарахувало 124 млн податків черкаському ФОПу

23 жовтня 2023, 10:05
1386
0
Автор:
Реклама

Із 1 серпня 2023 року набрав чинності Закон №3219. Так, відповідно до положень підпункту 69.21 пункту 69 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ поновлені документальні перевірки, що були розпочаті та не завершені до 24 лютого 2022 року, крім перевірок, для яких встановлено мораторій. Про це нагадує ДПС.

Як приклад результатів подібних перевірок податківці повідомляють: документальною плановою перевіркою фізособи - платника податків, який здійснював діяльність у сфері реалізації підакцизної продукції та задекларував значний обсяг доходів за перевіряємий період - 1,3 млрд грн, фахівцями підрозділу перевірок оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області виявлені порушення податкового законодавства. Зокрема, з ПДВ у частині не складання та не реєстрації податкових накладних на суму 96,7 млн грн, податку на доходи фізичних осіб у частині завищення вартості витрат, пов'язаних з отриманням доходу, на суму 10,9 млн гривень. За результатами перевірки донараховано 124,4 млн гривень податків і зборів.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини