Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Особі повернули викрадене авто: з якого моменту поновлюється сплата податку

3 листопада 2023, 13:50
106
0
Автор:
Реклама

У разі незаконного заволодіння третьою особою легковим автомобілем, який є об'єктом оподаткування, транспортний податок за нього не сплачується з місяця, наступного за місяцем, в якому сталось викрадення. Такий факт має бути підтверджено відповідним документом про внесення відомостей про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, виданим уповноваженим державним органом. На цьому наголосили фахівці ГУ ДПС у Житомирській області.

У разі повернення легкового автомобіля його законному власнику транспортний податок сплачується з місяця, в якому легковий автомобіль було повернено відповідно до постанови слідчого, прокурора чи рішення суду. Платник податку зобов'язаний надати контролерам копію такої постанови (рішення) протягом 10 днів з моменту отримання.

Радимо також ознайомитись зі статтею «Орендодавцеві повертають авто з відшкодуванням використаного пального - чи потрібна ліцензія на роздрібну торгівлю пальним?»

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини