Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Куди подати заяву № 1-ПДВ з реєстрацією на тимчасово окупованій території

7 листопада 2023, 17:30
160
0
Автор:
Реклама

Контролери пояснили у роз'ясненні із категорії 101.02 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua), до якого контролюючого органу в період дії воєнного стану СГ, який перебуває на обліку на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями рф/зоні проведення бойових дій подає реєстраційну заяву платника ПДВ за формою № 1-ПДВ та запит для отримання витягу з реєстру платників ПДВ.

Фахівці відзначили, що у такому випадку суб'єкт господарювання з метою реєстрації/перереєстрації як платника ПДВ та отримання витягу з реєстру платників ПДВ подає реєстраційну заяву платника ПДВ за формою № 1-ПДВ та запит про отримання витягу з реєстру платників ПДВ за формою № 1-ЗВР засобами електронного зв'язку в електронній формі до контролюючого органу, в якому він перебуває на обліку.

Розглядатиме заяву та запит територіальний орган ДПС, за яким закріплено виконання повноважень щодо реєстрації/перереєстрації платників ПДВ територіального органу ДПС, який не може здійснювати свої повноваження.

Радимо також ознайомитись зі статтею «Безоплатне користування зразками в рекламних цілях: що з ПДВ».

Як новому ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут знайдеш довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини