Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Новий порядок штрафування за порушення у сфері реклами – постанова КМУ

14 листопада 2023, 11:50
723
0
Автор:
Реклама

Постановою КМУ від 10.11.2023 р. № 1178 уряд вніс зміни до Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про рекламу. Оновлений Порядок запрацює з дня опублікування Постанови №1178 (станом на 13 листопада ше не була оприлюднена), але пункти 5, 14, 15 та 20 почнуть діяти одночасно з Законом про адміністративну процедуру, це станеться 15 грудня 2023 року.

Нова редакція Порядку передбачає, що підставою для розгляду справи про порушення законодавства про рекламу та накладення штрафу буде протокол, що складається посадовими особами Держпродспоживслужби або її територіальних органів. Справа про порушення законодавства про рекламу розглядається уповноваженою особою не пізніше 30 календарних днів з дня оформлення вищезгаданого протоколу.

У разі відсутності підстав для накладення штрафу уповноважена особа письмово повідомляє про це суб'єкту реклами поштовим відправленням, технічними засобами електронних комунікацій або шляхом вручення повідомлення суб'єкту реклами або його представнику.

Рішення про накладення штрафу за порушення законодавства про рекламу набиратиме чинності з дня вручення його суб'єкту реклами або його представнику.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Читайте також:

- Шалені знижки, або Відображаємо знижки в обліку

- Придбаваємо товари зі знижкою: як показати в обліку

- Інтернет-реклама: облік придбання в резидентів

- Як штрафують за ненормативні оголошення про вакансії

- Розповсюдження каталогів із характеристиками товарів: що з ПДВ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини