Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні створять виноградарсько-виноробний реєстр

Реклама

Україна активно імплементує стандарти Європейського Союзу у вітчизняне законодавство. Наразі планується впровадження в Україні виноградарсько-виноробного реєстру. Представники Мінагрополітики на зустрічі з колегами з Республіки Молдова обговорили алгоритм реєстрації виробників винограду та виробників виноробної продукції у реєстрі, а також важливість ефективної комунікації з виробниками в процесі реєстрації.

Метою створення реєстру як інформаційно-комунікаційної системи є збір, облік, накопичення та оброблення інформації щодо виробництва винограду, продуктів виноградарства і виноробства.

За інформацією Мінагрополітики, впровадження виноградарсько-виноробного реєстру забезпечить контроль якості продукції та стане основою для перезавантаження галузі виноградарства, а також дозволить переведення публічних послуг у сфері виноробства та виноробства в електронну форму.

Хочете скористатися ексклюзивною пропозицією Legal Friday від LIGA ZAKON? Заповніть заявку та забронюйте знижку на професійні рішення для роботи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини