Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта запровадила електронну марку для рекомендованих листів – друкуйте де хочете

15 листопада 2023, 11:45
315
0
Автор:
Реклама

Укрпошта запровадила послугу електронної марки для рекомендованих листів. Ця послуга надає можливість українцям замовляти, завантажувати та друкувати електронну марку на принтері вдома чи в офісі всього за кілька хвилин. Згенерувати марку можуть усі клієнти Укрпошти в Особистому кабінеті за посиланням.

Для цього потрібно створити лист та оплатити вартість поштового відправлення за допомогою банківської картки. У корпоративних клієнтів є можливість оплатити створені рекомендовані листи коштом авансу. Завдяки електронній марці відпадає потреба особисто приходити у відділення, для того, щоб купувати марки та скорочується час оформлення відправлень, кажуть в Мінінфраструктурі.

Інші переваги послуги:

- відстеження всіх операцій та можливість бачити статус відправлення онлайн, історія відправлень збережена в особистому кабінеті

- оплата по факту користування, а не передплатою

- скорочення витрати на обслуговування й утримання марочних машин, використання поштових марок, підготовку листів до відправлення

Наразі електронна марка доступна для рекомендованих листів, однак у 2024 році скористатися послугою зможуть українці, які відправлятимуть прості листи.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини