Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи потрібні КОРО та РК при наданні послуг з видачі дозволів на вилов риби і полювання

30 листопада 2023, 14:10
89
0
Автор:
Реклама

Фахівці ГУ ДПС у Івано-Франківській області нагадали чи необхідно суб'єкту господарювання (у тому числі ФОП - платникам єдиного податку другої - четвертої груп) при наданні послуг з видачі дозволів на вилов риби і полювання використовувати КОРО та РК.

Передусім контролери відзначили, що відповідно до абз. 1 п. 25 Переліку № 1336, при наданні послуг з видачі дозволів на право здійснення любительського і спортивного рибальства на засадах спеціального використання водних живих ресурсів та на добування мисливських тварин (ліцензія, відстрільна картка) дозволено проводити розрахункові операції без застосування РРО та/або ПРРО з використанням книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок.

Водночас, податківці підсумували: граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій, у разі перевищення якого застосування РРО та/або ПРРО є обов'язковим, для цієї діяльності не встановлюється.

Радимо також ознайомитись зі статтею «Заповнюємо заяву та реєструємо ПРРО».

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини