Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄСВ у запитаннях – відповідях – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

11 грудня 2023, 15:00
312
0
Автор:
Реклама

Цього разу тему номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН присвячено відповідям на ваші запитання щодо ЄСВ. А для того щоб ви не витрачали час на пошук потрібного саме вам питання, нехай і невеликого за обсягом, ми спеціально підібрали зручний формат.

Закон про держбюджет на 2024 рік повертає з 2024 року індексацію заробітних плат і змінює зарплатно-кадрові орієнтири. Докладно про все - у наших коментарях.

Інформування про бенефіціарні розбіжності перенесено з 1 грудня 2023 року на 1 квітня 2024 року, а ось чергові "блокувальні" зміни запрацюють уже з 9 грудня 2023 року. Мінфін уніс зміни до низки НП(С)БО, і стосуються вони підприємств незалежно від форм власності (крім бюджетних установ та підприємств, які відповідно до законодавства складають фінзвітність за МСФЗ). Тож запрошуємо до аналізу важливих змін разом із нами.

З 1 грудня 2023 року стали суворішими вимоги до отримання, використання, обліку та звітності благодійної допомоги від юридичних і фізичних осіб - резидентів і нерезидентів. А тому про особливості складання первинки благодійними організаціями читайте у свіжому номері видання.

Сталося непередбачуване - у розпал інвентаризації захворів член інвентаризаційної комісії чи матеріально відповідальна особа? Ми знаємо, як діяти, і радо ділимося з вами.

Звісно, це ще зовсім не все, що ми підготували цього разу. Більше важливих змін і корисних матеріалів - на наших електронних шпальтах.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини