Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Взяття на облік договору про спільну діяльність: як заповнити заяву за ф. N 1-ОПП

18 грудня 2023, 13:30
284
0
Автор:
Реклама

З метою взяття на облік договору про спільну діяльність заяву за формою № 1-ОПП заповнюють з урахуванням таких особливостей:

  • у полі «Взяття на облік за основним місцем обліку» проставляють відмітку (позначку);

  • поле «Податковий номер» не заповнюють;

  • у полях «Повне найменування українською мовою» та «Скорочене найменування українською мовою» зазначаюють слова «Договір про спільну діяльність від __.__.____ N ____ - уповноважена особа» та найменування та код за ЄДРПОУ уповноваженої особи.

Крім того, у розділі «Дані про реєстрацію» Заяви № 1-ОПП вказують інформацію про орган, що здійснив реєстрацію, та дані про реєстрацію для договорів про спільну діяльність за участю іноземного інвестора.

У розділі «Місцезнаходження» Заяви № 1-ОПП вказують інформацію про місце здійснення діяльності за договором про спільну діяльність.

У розділ «Керівник» та «Головний бухгалтер (бухгалтер чи інша особа, на яку покладено обов'язки з ведення бухгалтерського обліку платника податків)» Заяви № 1-ОПП вносять дані про посадових осіб учасника договору - відповідальних за утримання та внесення податків до бюджету під час виконання договору.

Перелік всіх сторін (учасників) договору про спільну діяльність зазначають у розділі «Інформація про засновників» Заяви № 1-ОПП.

Радимо також ознайомитись зі статтею «ЄСВ у спільній діяльності».

Надаємо новорічні знижки до 40% - на професійні рішення LIGA360. Отримайте корисні інструменти для бізнесу, юристів, бухгалтерів та HR-менеджерів за вигідними цінами.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини