Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закриваємо 2023 рік – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

19 грудня 2023, 17:00
346
0
Автор:
Реклама

Наразі бухгалтери входять у надзвичайно складний період, коли потрібно одночасно закривати поточний рік і готуватись до роботи в новому році. Тож цього разу тему номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН присвячено закриттю 2023 року. Основні необхідні процедури ви знайдете у нас.

Звертаємо увагу на важливі зміни стосовно токенів, які наберуть чинності 31.12.2023. Про всі деталі цих змін дізнавайтесь у нашому коментарі. Мінфін уніс поправки не лише до деяких НП(С)БО, а й до Інструкції № 291 та Спрощеного плану рахунків.

Час від часу виникають запитання щодо того, як оформити трудові відносини з директором юрособи - здебільшого ТОВ, ТДВ. Тож пропонуємо до вашої уваги лаконічно викладені варіанти, аби не порушувати законодавство.

Традиційно чимало запитань було від читачів, тож відповіді на них - на наших електронних шпальтах.

Звісно, це геть не все, що ми підготували цього разу. Більше важливих змін і корисних матеріалів - на сторінках видання.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БЮДЖЕТ

ПІДПРИЄМЕЦЬ

ПОРАДА ЮРИСТА

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини