Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 30 грудня по 1 січня включно платники не зможуть сплачувати податкові платежі та ЄСВ – ДПС

20 грудня 2023, 11:40
778
0
Автор:
Реклама

Останнім банківським днем для зарахування платежів на рахунки, відкриті в Казначействі, буде 29 грудня 2023 року. У період з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року включно міжбанківські платіжні операції через Систему електронних платежів Національного банку України (далі - СЕП НБУ) від Казначейства та/або на адресу Казначейства не здійснюватимуться (учасники СЕП НБУ не зможуть здійснювати платежі на адресу Казначейства, а Казначейство - на адресу учасників СЕП НБУ).

Сервіс інтеграції Казначейства з ДПС в частині обміну інформацією по єдиному рахунку, рахунках, відкритих в СЕА ПДВ та в системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року буде відключений.

У звичайному режимі Казначейство в СЕП НБУ почне працювати з 02 січня 2024 року. Про це повідомило Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Своєю чергою, пресслужба Державної податкової служби України уточнила, що податкові платежі та єдиний внесок, сплачені через СЕП НБУ 29 грудня 2023 року, Казначейством будуть зараховані на бюджетні/небюджетні рахунки, в тому числі на рахунки, відкриті в СЕА ПДВ і реалізації пального та спирту етилового, єдиний рахунок у 2023 році.

Відповідно платники податків з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року включно не зможуть здійснювати податкові платежі та єдиний внесок через СЕП НБУ, у зв'язку із проведенням Казначейством технічних робіт.

Відпустки, податки, звітність та зміни воєнного стану - за будь-якою актуальною темою для бухгалтера легко слідкувати з LIGA360. Читайте всі новини й аналітику на єдиній платформі. Спробуйте рішення LIGA360:Аналітика для бухгалтера прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини