Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Креативний бухоблік: бухгалтерські інструменти оптимізації – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

18 січня 2024, 12:30
144
0
Автор:
Реклама

Цього разу тему номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН ми присвятили бухгалтерським інструментам, які допоможуть в оптимізації, тобто зекономити вашим підприємствам. Одразу скажемо, що мова не про ухилення від сплати податків і не про схеми. Мова про застосування глибоких знань обліку, аби тримати під контролем фінансові потоки, що важливо не лише під час війни. Тобто, як кажуть в улюбленій Одесі: "Відчуйте різницю".

Уже поспішають відзвітувати за 2023 рік ФОП - єдинники групи 3, тож для них усе необхідне виклали в рубриці "Підприємець".

Нещодавно ми отримали законодавчі зміни в частині відпусток, які коментували в попередньому номері нашого видання. Однак з огляду на питання щодо практики застосування окремих моментів ми знову повернулися до цієї теми, уже глибше та предметніше. Читайте, пишіть - ми завжди готові не лише дискутувати, а й допомогти вам.

Звісно, це далеко не все, що пропонує до вашої уваги редакція видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Традиційно на наших електронних шпальтах - відповіді на запитання читачів, а також усі важливі зміни й інше, аби кожен читач знайшов для себе щось корисне та цікаве.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

ПІДПРИЄМЕЦЬ

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини