Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Який розмір виплат члену профспілки не оподатковують ПДФО у 2024 році

23 січня 2024, 17:30
995
0
Автор:
Реклама

До складу загального місячного (річного) оподатковуваного доходу не включають суму виплат чи відшкодувань (крім зарплати чи інших виплат та відшкодувань за цивільно-правовими договорами), що здійснюють за рішенням професійної спілки, її об'єднання та/або організації професійної спілки, прийнятим в установленому порядку, на користь члена такої професійної спілки протягом року сукупно у розмірі, що не перевищує суми граничного розміру доходу, визначеного згідно з абз. 1 пп. 169.4.1 ПКУ (сума, що дорівнює розміру місячного прожиткового мінімуму, діючого для працездатної особи на 1 січня звітного податкового року, помноженого на 1,4 та округленого до найближчих 10 грн), що у 2024 році складає 4240,00 грн (3028,00 грн х 1,4). На цьому наголосили контролери ГУ ДПС у Запорізькій області.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Допомога для ремонту житла за рахунок профспілки: які умови пільгового оподаткування».

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини