Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яка відповідальність за неподання розрахунку податкових зобов’язань, нарахованих неплатником ПДВ за постачання послуг нерезидентами

6 лютого 2024, 15:00
252
0
Автор:
Реклама

За неподання або несвоєчасне подання розрахунку податкових зобов'язань, нарахованих отримувачем послуг, не зареєстрованим як платник ПДВ, які постачають нерезиденти, у тому числі їх постійні представництва, не зареєстровані платниками ПДВ, на митній території України, на особу, відповідальну за нарахування та сплату податку до бюджету, , накладають штраф у розмірі 340 грн., за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 1020 грн. за кожне таке неподання або несвоєчасне подання. На цьому наголосили фахівці ДПС в роз'ясненні ДПС із категорії 101.27 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Як новому ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут знайдеш довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини