Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи оподатковують ПДФО суму одноразової грошової допомоги, яку надають членам сімей загиблих військовослужбовців

9 лютого 2024, 15:10
284
0
Автор:
Реклама

До загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включають суму грошової допомоги, яку надають згідно із законом, указами Президента України та актами Кабміну членам сімей військовослужбовців, поліцейських чи осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, органів і підрозділів цивільного захисту, Державної кримінально-виконавчої служби України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які загинули (безвісно пропали) або померли під час виконання службових обов'язків та/або захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Матеріальна допомога працівникам і подарунки: за яких умов сплачувати ПДФО та ВЗ».Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 103.02 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини