Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 25 березня стартує новий пілотний проєкт від ДПС

Реклама

Із 25 березня 2024 року Державна податкова служба України розпочинає пілотний проєкт з інформування платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податківців, та недоїмки з єдиного внеску через Контакт-центр ДПС.

Так контролери планують підвищити рівень обізнаності платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них заборгованостей по сплаті податків, зборів та ЄСВ. Водночас, на думку податківців, це сприятиме добровільному погашенню платниками таких заборгованостей.

Отже, від сьогодні платникам - боржникам через Контакт-центр ДПС у телефонному режимі будуть доводити інформацію про суму заборгованостей, що обліковується у них у розрізі податків/зборів та єдиного внеску. Також, акцентує ДПС, повідомлятимуть дані територіальних органів ДПС, у яких обліковується наявна заборгованість.

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини