Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені довідники податкових пільг — ДПС

Реклама

Податківці Головного управління ДПС у Рівненській області повідомили, що ДПС України оновила довідники податкових пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов'язкових платежів (Довідник) станом на 27.03.2024 року.

Тому наразі діють:

  • Довідник № 123/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету, в якому наведено перелік пільг з податку на прибуток підприємств, плати за землю (земельний податок), податку на додану вартість (ПДВ), акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції), з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; місцевих податків і зборів (збір за місця для паркування транспортних засобів та туристичний збір);

  • Довідник № 123/2 інших податкових пільг з податку на прибуток підприємств (наприклад, звільнення від сплати податку учасників Угод), з ПДВ, акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) (звільнення від сплати податку учасників Угод).

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини