Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Автоматизація бухгалтерського обліку: перспективи й корисні інструменти

11 квітня 2024, 10:18
266
0
Автор:
Реклама

Як і інші сфери, бухгалтерський облік зазнає змін через стрімкий розвиток технологій.

Багато рутинних завдань бухгалтера, над які ще вчора доводилось витрачати години, сьогодні можуть бути частково або повністю автоматизовані. Серед них - моніторинг нормативних змін, аналіз галузевої інформації, пошук алгоритмів дій для різних ситуацій.

У цій статті розберемо які інструменти є найефективнішими.

ОТРИМАЙТЕ ЗАРАЗ: Знижка 50% на преміум-тариф LIGA 360. Тільки у квітні!

Які завдання бухгалтера можна автоматизувати?

Контроль законодавчих і регуляторних змін

Інструмент: Моніторинги в LIGA 360

Бухгалтери щодня відстежують законодавство та НПА за багатьма напрямами: податкового, фінансового, трудового тощо. Контролювати весь цей потік, особливо в умовах воєнного стану, потребує багато часу і ресурсів.

LIGA 360 дозволяє налаштувати сповіщення щодо будь-яких важливих змін. Так, ви можете встановити на контроль цілий напрям законодавства, певний кодекс чи закон, та навіть окремі частини НПА. Це дозволить бути в курсі правової картини дня і миттєво дізнаватися про зміни.

Пошук експертних роз?яснень та алгоритмів дій

Інструмент: Новини і аналітика в LIGA 360

Бронювання працівників та військовий облік на підприємстві, МСФЗ, оподаткування і звітність - кожен важливий аспект діяльності бізнесу пов?язаний із роботою бухгалтера. Щоб ухвалювати інформовані рішення та уникати ризиків, потрібно звірятися із думкою експертів.

LIGA 360 надасть свіжу аналітику з актуальних питань. Окрім того, в системі є понад 1,2 тис. алгоритмів дій для різних бухгалтерських ситуацій.

Мінімізація фінансових ризиків із контрагентами

Інструмент: Перевірка компаній в LIGA 360

Бухгалтери є надійними радниками з багатьох питань - в тому числі і щодо фінансової доцільності співпраці з контрагентами.

В LIGA 360 можна знайти не лише знайти актуальні реквізити та реєстраційні дані компаній, а й перевірити їх надійність. Платформа дозволяє оцінити фінансово-майновий стан, наявність податкового боргу, перевірити напрями діяльності, зв?язки компанії та зробити експрес-аналіз за 24 ризик-факторами. Будьте впевнені у тих, з ким співпрацюєте!

Детальніше про LIGA 360

LIGA 360 - це платформа, що допомагає уникати ризиків та ухвалювати інформовані рішення. Вона надає повноту даних для роботи: законодавство, судову практику, новини й аналітику, досьє фізосіб та компаній, шаблони договорів.

Завдяки поєднанню багатьох інформаційних потоків, LIGA 360 стане у пригоді кожному бухгалтеру - на великих і малих підприємствах, тих хто обслуговують ФОП, або займають рівень топменеджерів та фінансових радників у компаніях.

Дізнайтеся більше про можливості LIGA 360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини