Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін готує нові обмеження за ухилення від мобілізації – міністр юстиції

22 квітня 2024, 10:05
7306
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів напрацьовує нові зміни до своїх постанов, які передбачають надання окремих адміністративних послуг лише за умови наявності військово-облікового документа. Це слідує з заяви урядовця.

«У мене немає сумнівів у тому, що уряд забезпечить стимулювання тих, хто сумнівається в необхідності виконання своїх обов'язків... зараз різні міністерства напрацьовують зміни в постанови Кабміну, що встановлять як умову надання окремих адміністративних послуг наявність військово-облікового документа», - заявив в ефірі телемарафону «Єдині новини» міністр юстиції Денис Малюська.

За словами міністра, держава намагатиметься зробити так, щоб закон був однаковим для всіх, і щоб усі його виконували. «І щоб ті, хто добровільно і активно хоче захищати Україну, не були в гіршому становищі, ніж ті, хто цього не хотів. Правила однакові для всіх, і ми забезпечимо їхнє виконання», - сказав Малюська.

«Як член уряду можу сказати, що увага прем'єр-міністра особисто на цьому зосереджена вже упродовж багатьох місяців, і він неодноразово давав доручення Міноборони забезпечити роботу ТЦК 24/7, що, як я розумію, виконується. Тому у мене немає сумнівів у тому, що робота буде забезпечена належним чином», - зазначив він.

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини