Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Алгоритм дій у разі зміни місця проживання фізособи-підприємця – ДПС

9 травня 2024, 12:45
561
0
Автор:
Реклама

Які дії у разі зміни місцезнаходження чи місцепроживання фізичних осіб - підприємців? По-перше, для внесення інформації про зміну місцезнаходження фізичних осіб - підприємців, необхідно звертатись до органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері реєстрації фізичних осіб - підприємців, тобто до відповідних органів державної реєстрації.

По-друге, інформація про зміну місцезнаходження/місцепроживання фізичних осіб - підприємців оновлюється в контролюючих органах, тобто у податківців, на підставі відомостей, отриманих з Єдиного державного реєстру в порядку інформаційної взаємодії.

По-третє, обов'язковим при внесенні інформації про зміну місцезнаходження чи місцепроживання фізичних осіб - підприємців, є одночасне подання до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання), заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків за формою № 5ДР, інформує Головне управління ДПС у м. Києві.

Підприємцям важливо бути впевненими в контрагентах. LIGA360:Підприємець надасть повне досьє компаній та фізосіб з державних реєстрів. Перевіряй потенційних партнерів на наявність у санкційних списках, токсичні зв'язки з рф/рб, відкриті провадження тощо. Замовляй за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини