Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації

10 травня 2024, 18:34
6210
0
Автор:
Реклама

Кабмін вніс зміни до своєї Постанови №76, яка регулює порядок бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час. Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду в парламенті.

Мають місце зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних за списком військовозобов'язаних під час дії воєнного стану. А саме:

- на Міноборони поклали повноваження, які раніше були покладені на Генеральний штаб Збройних Сил, зокрема, стосовно: розгляду та погодження розроблених органами державної влади, іншими державними органами списків військовозобов'язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час;

- подання погоджених списків до Мінекономіки для прийняття відповідного рішення;

- доведення рішення Мінекономіки щодо бронювання військовозобов'язаних до відома відповідних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Доповнено Порядок та критерії визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, положенням щодо надання до Міноборони копій рішень про відповідність підприємства відповідним критеріям та про підтвердження статусу критично важливого підприємства для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період або про позбавлення такого статусу.

Більш детально зміни проаналізуємо після появи повного тексту постанови КМУ.

Як зручніше опрацьовувати великі масиви законодавчої інформації? Всі потрібні інструменти надасть LIGA360. Найповніша база НПА та судової практики з можливостями аналізу. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини