Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова LIGA 360 змінює все: тепер єдиний продукт для контролю ризиків та аргументованих рішень

13 травня 2024, 10:30
49
0
Автор:
Реклама

У сучасному діловому середовищі безпека та зростання залежать від подолання безлічі ризиків: юридичних, комерційних, судових, репутаційних, фінансових та майнових. Простого моніторингу законодавчих змін або даних про контрагентів недостатньо. Цілісний погляд має охоплювати все - від негативного висвітлення у ЗМІ до міжнародних зв?язків, токсичного сліду, належності до санкційних списків, дотримання регуляторних норм, наявності судових рішень тощо.

Ми розуміємо, що зараз саме час діяти по-новому.

LIGA ZAKON - сильна та відповідальна компанія. Ми багато років працюємо на ринку Legal Tech, поєднуючи правову, судову й аналітичну інформацію із цифровими технологіями. Але зараз ми робимо наступний крок - інтегруючи великі інформаційні потоки даних про компанії та персони із законодавчою, судовою, медійною та експертною інформацією. Ми об?єднали безліч джерел, щоб наші користувачі могли виявляти й мінімізувати бізнес-ризики та ухвалювати аргументовані рішення.

Ми змінюємо все: пропонуємо нову версію LIGA360, змінюємо ваші можливості роботи з інформацією на всі 360.

Нова LIGA360 - це єдине інформаційно-аналітичне рішення, яке завдяки тісному взаємозв'язку різних типів інформації дає змогу виявляти юридичні, регуляторні, судові, фінансові, репутаційні, ділові ризики, а також можливі ризики у взаємодії з партнерами чи клієнтами: токсичний слід, зв'язки з міжнародними компаніями, PEPами, належність до бізнес-груп і санкційних списків, приховані зв'язки, глибокий медіааналіз, зокрема з відстеженням негативних згадок у ЗМІ, вебджерелах, соціальних мережах.

Як нова версія змінить все?

Нова версія LIGA360 - тепер єдиний комплексний продукт у єдиному інтерфейсі, який об'єднує різні типи інформації та додає нові режими роботи з нею для виявлення й щоденного комплексного моніторингу ризиків і пошуку можливостей для розвитку та зростання.

  • Для компаній - ефективна робота ключових підрозділів у єдиному інформпросторі, економія часу фахівців, значна економія витрат, пов'язаних із порушенням норм і санкційних, регуляторних, судових вимог тощо, які можуть призвести аж до втрати бізнесу.

  • Для власників і топменеджменту - бачити власну компанію не лише зсередини, а й розуміти, як діяльність бізнесу оцінюють державні органи контролю, партнери, конкуренти та клієнти.

  • Для фахівців - більша зручність і швидкість роботи в єдиному інтерфейсі.

Бажаєте першими оцінити можливості нової LIGA 360?

Зараз нова версія LIGA 360 перебуває в режимі бета-тестування.

Залишайте заявку на участь у презентації, яка відбудеться 11 червня - і ви зможете першими ознайомитись із перевагами продукту та спробувати його у професійній діяльності бухгалтера і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини