Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних за списком

16 травня 2024, 08:55
6402
0
Автор:
Реклама

Урядом знову внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних за списком військовозобов'язаних під час дії воєнного стану. Текст змін наразі не з'явився.

Як повідомив представник КМУ у парламенті Т. Мельничук, зміни спрямовані на створення необхідних умов для бронювання працівників підприємств, установ і організацій паливно-енергетичного комплексу та їхніх підрядних організацій.

Щодо підрядників, то йдеться про ті підприємства, які здійснюють будівництво, ремонт, відновлення, надання послуг, виготовлення та/або поставку обладнання, інші інженерно-технічні заходи, що спрямовані на відновлення зруйнованого/пошкодженого внаслідок збройної агресії рф майна об'єктів критичної інфраструктури, безперебійне функціонування Об'єднаної енергетичної системи та газотранспортної системи України в особливий період.

Перелік відповідних юридичних осіб, за словами посадовця, затверджує Міненерго.

Як зручніше опрацьовувати великі масиви законодавчої інформації? Всі потрібні інструменти надасть LIGA360. Найповніша база НПА та судової практики з можливостями аналізу. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також «Чи можна звільнити працівника без військово-облікового документа».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини