Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міненерго готує новий тариф на електроенергію для побутових споживачів

22 травня 2024, 10:55
4519
1
Автор:
Реклама

Міністерство енергетики зараз продовжує розрахунки щодо тарифів на електроенергію для населення, остаточного рішення ще немає. Про це заявив заступник міністра енергетики Микола Колісник в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Здійснюються розрахунки щодо умов спеціальних обов'язків на різних цінах. Але вони ґрунтуються, перш за все, на тому, що для населення це мають бути посильні тарифи", - сказав Колісник. Він зазначив, що незначне підвищення тарифів на світло для населення минулого року дозволило енергетикам відновити 3 ГВт потужності електростанцій.

"Остаточного рішення щодо конкретної ціни немає", - уточнив заступник міністра. За його словами, міністерство також активно працює над залученням фінансування від міжнародних партнерів для проведення ремонтів на генерації.

Раніше Кабінет Міністрів продовжив дію чинних тарифів на електроенергію та газ для населення до 31 травня. Як ми вже повідомляли, з 1 червня виростуть ціни на воду та водовідведення для бізнесу.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

"Собівартість продукції: головне в калькулюванні";

"Собівартість продукції: методи та способи калькулювання";

"Собівартість продукції: якщо первинні документи надійшли із запізненням";

"Собівартість продукції: проблемні моменти із судової практики".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини