Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які документи повинна надати особа, якщо вона звільняється від сплати турзбору

22 травня 2024, 13:30
120
0
Автор:
Реклама

З метою підтвердження звільнення від сплати туристичного збору, особа повинна надати податковому агенту копії відповідних документів, що підтверджують належність цієї особи до пільгової категорії, при цьому путівки або курсівки можуть бути в оригіналі. Про це нагадують фахівці ГУ в Івано-Франківській області.

Перебування особи у відрядженні можна підтвердити наказом (розпорядженням) керівника цього підприємства або його заступника. Нагадаємо, що направлення у відрядження державного службовця здійснює керівник державної служби.

У наказі зазначають:

  • мету виїзду, завдання (за потреби);

  • пункт призначення (місто або міста призначення, інші населені пункти, найменування підприємства, установи або організації, куди відряджається працівник);

  • строк (дата вибуття у відрядження та дата прибуття з відрядження);

  • джерело фінансового забезпечення витрат на відрядження;

  • також за потреби інші ключові моменти (вид транспорту, інформація про додаткові обмеження щодо сум та цілей використання коштів, наданих на відрядження, у разі їх встановлення керівником), після затвердження кошторису витрат.

При направленні працівника підприємства у службове відрядження за запрошенням подають його копію та програму заходів за наявності.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Відрядження за кордон у воєнний час: податковий облік».

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини