Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які види діяльності вказує у своїй декларації ФОП-єдинник

14 червня 2024, 14:35
132
0
Автор:
Реклама

Форма податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця затверджена Наказом №578. У полі 10 «Види підприємницької діяльності у звітному періоді» розд. І «Загальні показники підприємницької діяльності» Декларації вказують код та назва виду економічної діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД ДК 009:2010) лише тих видів підприємницької діяльності, які фактично здійснювалися у звітному періоді платником єдиного податку.

При цьому при створенні в меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету Декларації в електронному вигляді у таблиці поля 10 такої Декларації автоматично відображаються коди та назви видів діяльності, які зазначені в реєстрі платників єдиного податку.

За потреби кількість рядків може бути зменшено/збільшено шляхом видалення/додавання рядка, яке здійснюється натисканням правої кнопки миші при наведенні курсору на будь-який рядок поля 10 Декларації, в результаті чого з'явиться панель інструментів редагування рядків, яка дозволяє рядки в таблиці видаляти або додавати, повідомило Головне управління ДПС у Черкаській області.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини