Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 25 червня розпочинається прийом заявок на бюджетні субсидії для аграріїв — Мінагрополітики

Реклама

У Мінагрополітики повідомили, що з 25-го червня 2024 року, о 10 годині в Державному аграрному реєстрі розпочнеться прийом заявок на окрему бюджетну субсидію у розмірі 4 тис. грн на 1 га оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення для виробників сільськогосподарської продукції, що мають у власності та/або користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення.

Також із 27-го червня, о 10 годині в Державному аграрному реєстрі розпочнеться прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, кіз та/або овець. Йдеться про:

  • спеціальну бюджетну субсидію для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів (усіх напрямів продуктивності). Дана субсидія передбачає виплату по 7 тис. грн на кожну голову.

  • спеціальну бюджетну субсидію для аграріїв, які утримують маточне поголів'я кіз та/або овець від 5 до 500 голів. Дана субсидія передбачає виплату у розмірі 2 тис. грн на одну голову.

Подавати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей окрім територій, тимчасово окупованих та зони активних бойових дій.

На сайті Урядового порталу зазначили, що при реєстрації у Державному аграрному реєстрі заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, прийом заявок припинять. Про що буде оголошено в Державному аграрному реєстрі та на сайті Мінагрополітики.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини