Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фіскалізація вендингових автоматів — важливе на сьогодні

Реклама

На сьогоднішній день в Україні вендингові автомати стали невід'ємною частиною побуту та бізнесу, вони надають можливість придбати товари і послуги швидко та без черг.

Тому власники вендингових автоматів повинні враховувати всі обов'язки, встановлені законодавством щодо ведення такої господарської діяльності.

Відповідно до ст. 2 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР автомат з продажу товарів (послуг) - реєстратор розрахункових операцій, який в автоматичному режимі здійснює видачу (надання) за готівкові кошти або із застосуванням платіжних карток, жетонів тощо товарів (послуг) і забезпечує відповідний облік їх кількості та вартості та створює контрольну стрічку в електронному вигляді.

На сьогодні Держреєстр РРО містить декілька моделей РРО (вбудованих електронних контрольно-касових реєстраторів) від різних виробників, для яких передбачено сферу застосування - використання в автоматах з продажу товарів (послуг).

У зв'язку з наведеним Головне управління ДПС у Тернопільській області звертає увагу всіх платників податків, що добровільне виконання вимог законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зокрема Закону № 265/95-ВР, не тільки вбереже суб'єктів господарювання від перевірок та додаткових витрат у вигляді штрафних (фінансових) санкцій, а й є обов'язком кожного свідомого громадянина, бо забезпечить належне та своєчасне фінансування державою військових та соціальних напрямів.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз.

Також читайте:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини