Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уточнив перелік позапланових перевірок, які можливі під час воєнного стану

23 липня 2024, 15:25
956
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 18 липня 2024 р. № 828 вніс зміни до Постанови №303, яка регулює припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану. Нагадаємо, що за загальним правилом припинено проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) на період воєнного стану. Водночас окремі заходи державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду дозволені у випадках, встановлених Постановою №303.

Згідно з Постановою №828 позапланові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням суб'єктами господарювання вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності, пов'язаної з розробленням, виготовленням, постачанням спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку та інших технічних засобів негласного отримання інформації, протягом періоду воєнного стану здійснюються за рішенням Служби безпеки.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини