Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив експериментальний проєкт щодо управління податковими ризиками

Реклама

На виконання Нацстратегії доходів до 2030 року Кабмін прийняв постанову про реалізацію експериментального проєкту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі від 25.07.2024 р. № 854.

Хочете аналізувати законодавство глибше? Побачте повний контекст до кожного НПА - з новою LIGA360! До кожного документи знайдуться пов?язані закони, судова практика та аналітика. Залиште заявку на презентацію.

Постанова набере чинності з дня опублікування, проте станом на 30 липня ще не оприлюднена.

У зазначеному проєкті передбачено впровадження в організацію та діяльність ДПСУ міжнародних підходів до управління, що ґрунтуються на управлінні податковими ризиками (комплаєнс-ризиками), щоб підвищити рівень дотримання платниками податків своїх податкових обов'язків.

Зосереджуючись на ідентифікації системних проблем та розробці стратегій для їх вирішення, ДПС активно працює над впровадженням системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками). Це є важливим етапом у діяльності ДПС, спрямованим на забезпечення дотримання платниками податків законодавства.

Такий підхід, інформують податківці Головного управління ДПС у Луганській області, дозволяє не лише виявити та уникнути потенційних порушень, а й розробити систему стратегій для їх запобігання та вирішення, враховуючи комплексну природу податкових ризиків. Також застосування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) значно збільшить ефективність функціонування податкової системи.

Нова LIGA360 - нові фішки для роботи із законодавством:

· Всі види джерел, щоб оцінити контекст: НПА, аналітика, судова практика, новини, реєстри та ін.

· Інноваційні інструменти аналізу: зворотні зв'язки документів 2.0, графічні зв'язки документів, смарт-фільтри та моніторинг надходжень.

Побачте всі переваги в дії, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини