Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 серпня Звіт про контрольовані операції подають за оновленою формою

Реклама

У Пресслужбі Державної податкової служби України зауважили, що з 01 серпня 2024 року подавати Звіти про контрольовані операції слід за новою формою.

Електронну форму Звіту про контрольовані операції можна завантажити на вебпорталі ДПС у розділі: Головна/Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр електронних форм податкових документів/Звіт про контрольовані операції (коди форми J014707, J0147107, J0147207).

Податківці нагадали, що з 06 лютого 2024 року набув чинності наказ Мінфіну «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України» від 07.12.2023 р. № 673.

Наказом № 673 автори внесли зміни до:

  • форми Звіту про контрольовані операції, затвердженої наказом Мінфіну «Про затвердження форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції» від 18.01.2016 р. № 8, зокрема, її викладено в новій редакції;

  • Порядку заповнення Звіту про контрольовані операції.

Ознайомитись з чинними редакціями НПА, порівняти редакції та побачити заплановані зміни - можна у новій LIGA360. А ще оцінити весь масив пов'язаних документів: судової практики, аналітики тощо. Замовте презентацію LIGA360 для себе.

На вебпорталі ДПС інформацію щодо зміни форми Звіту про контрольовані операції розміщено 23 лютого 2024 року у розділах:

  • Головна/Законодавство/Податкове законодавство/Накази/Наказ Мінфіну «Про затвердження форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції» від 18.01.2016 р. № 8;

  • Головна/Законодавство/Податки, збори, платежі/Загальнодержавні податки/Податок на прибуток підприємств/Форми звітності/Наказ Мінфіну «Про затвердження форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції» від 18.01.2016 р. № 8;

  • Головна/Законодавство/Електронні форми документів/Податок на прибуток підприємств/Звіт про контрольовані операції.

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв'язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов'язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини