Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін змінив Список №2 шкідливих робіт – кого стосується

9 серпня 2024, 10:05
2627
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 06 серпня 2024 р. № 886 вніс зміни до Списку №2 виробництв, робіт, професій, посад і показників на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах. Постанова № 886 набере чинності з дня офіційного опублікування, станом на 8 серпня ще не була оприлюднена.

Змінами Розділ XXIV виклали в новій редакції. Його нова назва: "Охорона здоров'я та соціальна допомога". Оновлений розділ охоплюєм медичних і соціальних працівників - від тих медичних і фармацевтичних працівників, які заразилися під час виконання службових обов'язків вірусом імунодефіциту людини, до молодших медичних сестер чи братів з догляду за хворими у рентгенівських відділеннях (кабінетах).

Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання - у новій LIGA360. Підсилюй роботу бухгалтера а кадровика використанням комплексної інформації. Замов персональну презентацію менеджера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини