Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зареєструвати касира для ПРРО — ДПС

Реклама

У Головному управлінні ДПС у Харківській області нагадали, що суб'єкт господарювання може проводити розрахункові операції із використанням ПРРО самостійно або визначати уповноважених осіб, тобто касирів.

Особа може здійснювати розрахункові операції на ПРРО з використанням електронного підпису такої особи/електронної печатки суб'єкта господарювання, на якого зареєстровано ПРРО, після внесення даних про сертифікати до Реєстру ПРРО за умови дійсності відповідного сертифіката відкритого ключа.

Отже, розрахункові операції на ПРРО можуть проводити лише ті особи, сертифікати електронних підписів та/або печаток яких внесені до Реєстру щодо такого ПРРО.

Зареєструвати касира можна через електронний кабінет або будь-яке інше програмне забезпечення. Для цього слід подати Повідомлення за формою № 5-ПРРО.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини