Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як переглянути страховий стаж та зарплату на порталі Пенсійного фонду

14 серпня 2024, 11:35
10887
0
Автор:
Реклама

Страховий (пенсійний) стаж - період, протягом якого особа підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.

Щоб переглянути набутий страховий стаж та заробітну плату, необхідно:

  • у лівому боковому меню обрати пункт «Мій страховий стаж» - вам доступні дані про страховий стаж відповідно до відомостей, що враховуються для визначення пенсії у розрізі підприємств, починаючи з 2004 року;

  • у лівому боковому меню обрати пункт «Моя заробітна плата» - вам доступні дані про загальну суму заробітної плати, суму заробітної плати в межах максимальної величини, на яку нараховується ЄСВ, та суму, яку враховано до пенсії.

З 1 січня 2004 року до страхового стажу зараховуються лише ті періоди, протягом яких сплачувалися страхові внески, і в розмірах пропорційно сплаченим внескам. Страховий стаж, набутий до 01 січня 2004 року, підтверджується трудовою книжкою.

Також переглянути набутий страховий стаж можна за допомогою мобільного застосунку «Пенсійний фонд», каже Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання - у новій LIGA360. Підсилюй роботу бухгалтера а кадровика використанням комплексної інформації. Замов персональну презентацію менеджера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини